Okosóra kiárusítás
Extra gyors szállítás: a rendeléseket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk!

Elindult a DroidVilág webáruház!

A mai napon megnyitott a DroidVilág, ahol különféle menő kütyüket vásárolhatsz kedvező áron. Más oldalakkal ellentétben nem szeretnénk ezernyi termékkel elárasztani a webáruházunkat, inkább arra törekszünk, hogy kevés, de annál hasznosabb és megbízhatóbb dolgot forgalmazzunk.

Egyelőre csak néhány termékkel indulunk el, amiket előzőleg alapos tesztelésnek vetettünk alá, és jó szívvel ajánlanánk őket barátainknak, ismerőseinknek is. A kínálatot folyamatosan tervezzük bővíteni, de csak olyan kütyükkel, amiket kiváló minőségűnek és valóban hasznosnak találunk.

Első körben leginkább viselhető eszközökkel (okosórák, okoskarkötők) szeretnénk foglalkozni, mert úgy érezzük, hogy ezen a területeken a hatalmas kínálat ellenére nehéz megfizethető áron valóban jó termékeket kifogni, és sok esetben nem áll rendelkezésre elegendő információ a megalapozott döntéshez. Nálunk részletes, korrekt leírást és valódi tapasztalatokat olvashatsz minden egyes termékről, illetve videókon keresztünk is igyekszünk majd bemutatni a működésüket és a beüzemelés folyamatát.

Néhány alapelv, amiket nagyon komolyan veszünk:

  • Minden terméket ingyenes szállítással kínálunk, nincsenek rejtett költségek, valóban annyit kell fizetni, amennyit a terméklapon látsz.
  • Minden termékre 1 év teljes körű, hazai garanciát vállalunk.
  • Minden termékhez 14 napos visszavásárlási garancia jár, azaz ha csalódtál valamiben, akkor kérdés nélkül visszaadjuk a pénzed.

A webshop mellé egy aktív közösséget is ki szeretnénk alakítani, egyrészt Facebookon, de rendszeresen fogunk blogolni is mindenféle kütyükkel kapcsolatos témákban.

Jelenlegi kínálatunkat itt találod: https://droidvilag.hu/shop/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük