Okosóra kiárusítás
Gyors szállítás: a rendeléseket 1-2 munkanapon belül feladjuk, így gyorsan megkapod a vásárolt terméket!

Tavaszi okosóra kiárusítás 2022

Leáraztunk néhány remek okosórát, amelyek igen népszerűek voltak az elmúlt időszakban. A kínálatunkban megtalálhatók magyar nyelvű okosórák, SIM kártyás okosórák, vízálló típusok, és természetesen vannak női és férfi okosórák egyaránt. 

DroidVilág okosóra kiárusítás 2022 tavasz

Íme a legújabb típusok:

További népszerű modellek:

A legtöbb okosórához ajándék jár (üvegfólia és/vagy extra szíj)!

További tudnivalók:

  • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
  • 24 órán belül feladjuk a termékeket munkanapokon
  • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
  • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Nem tudsz dönteni? Nézd meg, melyik okosórát miért ajánljuk!

Smartic NEO 2 okosóra (magyar menüs, vízálló)

A Smartic NEO 2 egy vadonatúj, 2021-es okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

A Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony, 2021-es okosóra, kis mérete révén leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

  • Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, nőknek ajánlott) 47.990 Ft helyett 39.990 Ft (-17%)

Smartic Q7 okosóra (magyar menüs, vízálló)

A Smartic Q7 egy friss típus, amely a divatos, sportos kinézete mellett a magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. Az óra természetesen vízálló, és egy másik érdekesség vele kapcsolatban, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így hívások kihangosítására is alkalmas. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Az okosóra kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, jelzi az értesítéseket, méri a napi aktivitást, vannak benne sport módok és sok egyéb hasznos funkció. További leírás és rendelés:

  • Smartic Q7 okosóra (vízálló, magyar menüs, sportos kivitel) 39.990 Ft helyett 34.990 Ft (-13%)

Smartic DT okosóra (vízálló)

A Smartic DT szintén egy új modell, ami kifejezetten minőségi, elegáns kialakítást kapott. Egy igazi prémium okosóráról van szó cserélhető szíjjal, gyönyörű kör kijelzővel és IP68-as vízállósággal. Leginkább férfiaknak készült.

Az okosóra Android és iOS kompatibilis, kijelzi a hívásokat, értesítéseket, és telefonbeszélgetések lebonyolítására is alkalmas (kihangosítás). Vannak továbbá különféle sport módok, pulzusmérő. lépésszámláló, zene vezérlés és számos egyéb hasznos funkció. További leírás és rendelés:

  • Smartic DT okosóra (vízálló, elegáns, prémium kivitel) 39.990 Ft helyett 31.990 Ft (-20%)

Q4 Fit okosóra

Q4 Fit okosóra (vízálló, kompakt, vékony, nőknek is ajánlott) 29.990 Ft helyett 27.990 Ft (-7%). Egy igazi csinos, vékony és könnyű okosóra, ami nőknek is ajánlott, főként a gyönyörű rózsaarany és ezűst színekben, de visszafogott feketében is elérhető. Az okosóra vízálló, és kompatibilis Android és iOS telefonokkal is. Sok hasznos funkciót tud, jelez az értesítéseknél, méri az aktivitást, stb., az üzemidő pedig kiváló, akár 5 napot is kibír egy töltéssel. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Q4 Max okosóra

Q4 Max okosóra most 36.990 Ft helyett 29.990 Ft (-19%). Ha egy divatos, nagy kijelzős okosórát keresel, akkor a Q4 Max lehet a megfelelő választás. Ez a típus is vízálló, elérhető fekete és ezüst színekben, és sok hasznos dolgot tud, ráadásul az üzemideje is kiváló. További részletek és vásárlás ezen a linken.

Fuse Pro okosóra

Fuse Pro okosóra most 49.990 Ft helyett 39.990 Ft (-20%). Egy igazi nagy tudású okosóra, ami teljesen magyar menüs, és vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is alkalmas hívások indítására és fogadására, gyakorlatilag kivált egy telefont. Android és iOS kompatibilis, kijelzi az értesítéseket, és többféle sport móddal is ellátták. Van benne GPS, méri a pulzust, és még számos hasznos funkciókkal bír. További részletek és vásárlás ezen a linken.

 

További népszerű típusok:

G4 Smart okosóra (magyar menü, SIM kártyás) 31.990 Ft helyett 27.990 Ft (-9%). Az egyik legnépszerűbb olcsó magyar menüs okosóra. Tehetsz bele SIM kártyát, így önállóan is lehet vele telefonálni, de rengeteg egyéb hasznos dolgot tud: értesítések kijelzése, képnéző, zenelejátszó, kihangosítás, beépített kamera, stb. További részletek és vásárlás ezen a linken.

G4 Pro okosóra (magyar menü, SIM kártyás) 34.990 Ft. Nagyon hasonló, mint a G4 Smart, de van benne pulzusmérő, illetve nem csak Android telefonokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis. Cserébe viszont hiányoznak a multimédiás funkciók, és nincs rajta kamera. További részletek és vásárlás ezen a linken.

 

Év végi akciós lista újra

Íme a legújabb típusok:

További népszerű modellek:

A legtöbb okosórához ajándék jár (üvegfólia és/vagy extra szíj)!

 

Más okosórát keresel? Böngéssz az alábbi kategóriákból:

 

Szeretnél még olcsóbban vásárolni? Nézd meg az újracsomagolt okosóráinkat!

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük