Okosóra kiárusítás
Gyors kiszállítás: A rendeléseket gyorsan, általában 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk.
Aktuális: 2023. július 27-ig szabadságon vagyunk, a rendelések felvétele ezalatt zavartalanul működik, de a csomagokat csak utána tudjuk feladni. A megértésüket köszönjük!

Okosóra kiárusítás 2024

Leáraztunk néhány remek okosórát, amelyek igen népszerűek voltak az elmúlt időszakban. A kínálatunkban megtalálhatók magyar nyelvű okosórák, SIM kártyás okosórák, vízálló típusok, és természetesen vannak női, férfi, illetve okosórák egyaránt. 

Miért érdemes nálunk vásárolni?

 • Megbízható bolt vagyunk sok éves tapasztalattal és rengeteg elégedett vásárlóval. Minden típust alaposan letesztelünk, nem árulunk “szemetet”!
 • Ingyenes szakértői támogatás és segítség minden vásárlónk számára!
 • 1 év magyarországi garancia minden termékre.
 • 30 napos visszavásárlási garancia minden termékre.
 • Ingyenes szállítás, készletről!
 • Gyorsaság: a rendeléseket 1-2 munkanap alatt kiszállítjuk!

Tipp: kerüld a filléres (10-20 ezer Ft körüli) okosórákat, csak a bajod lesz velük. Inkább fizess egy kicsit többet egy bevált, megbízható típusért! Kategóriák:

 

2024-es okosóra vásár

Legújabb modellek:

Korábbi népszerű típusok:

Kifutó modell:

 

 

Népszerű okosórák 2024 (rövid bemutató az egyes típusokról)

Nézzük sorban, hogy mit tudnak az egyes típusok!

ArdenWear Go okosóra (magyar menü, vízálló)

Az ArdenWear Go egy nagyon egyszerű, vékony okosóra, amit nők és férfiak is viselhetnek. Nagy előnye a teljesen magyar menü, a hosszú, akár 7 napos üzemidő, illetve a vízálló kivitel.

Az óra az alap funkciókat tudja, jelzi az értesítéseket és a hívásokat, követi a napi aktivitást, lehet vele monitorozni az edzéseket, illetve tud pár egyéb hasznos dolgot (ébresztő, stopper, számológép, stb.). Sokféle óralap tölthető le rá, és saját képet is be tudunk állítani háttérnek. Közvetlenül telefonálni viszont nem lehet rajta, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon (a jelzések rezgéssel történnek). Android és iOS kompatibilis.

Smartic Ria 2 okosóra (vékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

A Smartic Ria 2 egy gyönyörű, vékony női okosóra AMOLED kijelzővel és könnyen kezelhető, szinte csak ikonokból álló menüvel. Minőségi anyaghasználat és modern kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az óra hosszú, több napos üzemidővel bír, és vízállóságot is kapott (IP67).

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az óra angol nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

 • Smartic Ria 2 okosóra (egyszerű ikonos menü, gyönyörű női modell) most 47.990 Ft helyett 41.990 Ft (-13%)

Semicor Focus okosóra (magyar menü, vízálló)

A Semicor Focus egy hagyományos, kerek kialakítású okosóra magyar menüvel, ami nők és férfiak számára is megfelelő lehet, mivel arany és fekete színben is elérhető, többféle szíjjal. A szokásos alap funkciók mellett nagy előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így akár telefonhívásokat is lehet rajta bonyolítani kihangosítva. Természetesen úgy is használható, hogy csak jelezze a hívásokat, és illetve a különféle üzeneteket, értesítéseket is kiírja.

Itt is kapunk egy alap szintű, IP67-es vízállóságot (úszásra már nem alkalmas), illetve számos dizájnos óralap közül lehet választani. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is.

Semicor Max okosóra (magyar app, vízálló)

A Semicor Max egy nemrég megjelent férfi okosóra prémium fém házzal, IP67-es vízállósággal és magyar nyelvű telefonos alkalmazással. A készülék kapható ezüst és fekete színben is, választható bőr vagy fém szíjjal, illetve ajándék extra szíj is jár minden változathoz.

Az óra kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, alkalmas hívások kihangosítására, jelzi az üzeneteket és az értesítéseket, és természetesen van benne lépésszámláló, pulzusmérő, illetve jó néhány sport mód is. A nagyméretű, gyönyörű kijelzőn rengetegféle óralap állítható be, és újakat is lehet letölteni rá. További részletek és rendelés:

Leafit K7 okosóra (magyar alkalmazás, nőknek ajánlott)

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek lehet kiváló választás. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá.

Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

 • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

Smartic Ria okosóra (ultravékony, vízálló, egyszerű ikonos menü)

Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony okosóra, kis mérete révén leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus. További részletek és rendelés:

Smartic X okosóra (magyar alkalmazás, vízálló, női/férfi)

Smartic X egy gyönyörű, prémium 2022-es okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. További leírás és rendelés:

Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra (SIM kártyás, magyar menüs, több színben)

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat. Az okosóra több színben is kapható!

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

 

Legújabb modellek:

Korábbi népszerű típusok:

Kifutó modell:

Tudnivalók:

 • Ingyenes szállítás előre fizetés esetén
 • 1-2 munkanapon belül feladjuk a termékeket
 • 1 év teljes körű magyarországi garancia minden okosórára
 • 30 napos visszavásárlási garancia minden okosórára

Más okosórát keresel? Böngéssz az alábbi kategóriákból:

 

 
 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük