Xiaomi Mi Band beüzemelési útmutató

mi-band-telefon

A Xiaomi Mi Band rendkívül egyszerűen, pár perc alatt beüzemelhető. Az alábbi leírás lépésről lépésre bemutatja a folyamatot.

Fontos, hogy a Mi Bandhoz szükséges alkalmazás futtatásához legalább Android 4.4-es rendszer szükséges.

  1. Töltsük le a Mi Fit nevű alkalmazást a Play Áruházból, ez teljesen ingyenes.
  2. Indítsuk el a mobilunkon az appot.
  3. Kattintsunk a “Sign in” gombra, és amennyiben még nincs Xiaomi fiókunk, hozzunk létre egyet a “Create Mi Account” feliratra kattintva. Meg kell adni az email címünket, a születési dátumot, majd a következő lapon egy választott jelszót (kétszer). Ha ez kész, még meg is kell erősítenünk a fiókot. Email címtől függően az app hozzáférést kér a profiladatainkhoz, vagy küld egy megerősítő emailt.
  4. Ha kész a fiókunk, vagy már korábban volt ilyenünk, akkor beléphetünk az alkalmazásba.
  5. Belépés után meg kell adnunk néhány alapadatot (pl. nem, súly, magasság), hogy az alkalmazás ki tudja kalkulálni például az elégetett kalóriákat, és be kell állítanunk egy célt, hogy mennyi lépést szeretnénk elérni naponta.
  6. Ha ezekkel megvagyunk, akkor párosíthatjuk a mobilt és a Mi Bandet. Ehhez engedélyezni kell a Bluetooth kapcsolatot a telefonon. A párosítás megkezdése után, amikor a karkötő LED-jei elkezdenek villogni, koppintsunk néhányszor a fém felületre, ezzel engedélyezzük a kapcsolatot.
  7. Első alkalommal az alkalmazás valószínűleg egyből megkísérli a Mi Band szoftverének frissítését, ami hamar végbemegy, és ezután használatba is vehető az eszköz.

by DroidVilág

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.