Okosóra kiárusítás
Gyors szállítás: a rendeléseket 1-2 munkanapon belül feladjuk, így gyorsan megkapod a vásárolt terméket!

Ticwatch E és S – Két megfizethető Wear OS okosóra

Két új, kedvező árú Wear OS (korábbi nevén Android Wear) okosórát hoztunk el nektek, amelyek rengeteg hasznos funkciót kínálnak, és egyaránt kompatibilisek Android és iOS készülékekkel.

A két újdonság hardvere alapvetően megegyezik, egy 1.4 colos OLED kijelzővel bírnak, amit egy kétmagos, 1.2GHz-es energiatakarékos processzor hajt 512 MB RAM és 4 GB belső térhely mellett. Az operációs rendszer az Android Wear 2.0, vagy újabb nevén Wear OS, így az előre telepített appok mellett a Google Play Áruházból számos egyéb alkalmazást tudunk telepíteni az órára.

A funkciókat felsorolni is nehéz, most csak párat említenénk meg: van lépésszámláló, pulzusmérő, GPS, Wifi, értesítéskijelzés, zenelejátszó, és még sok minden más. További infókat a terméklapokon találsz majd.

Ticwatch E (Elegant)
Ticwatch E (Elegant)

A Ticwatch E indulóára 59.990 Ft, a Ticwatch S pedig 69.990 Ft-ba kerül, amelyekből most 8.000 Ft kedvezményt adunk az első vásárlóknak. A két óra alapvetően a dizájnban tér el, az S egy sportosabb, divatosabb megjelenéssel bír, az E pedig egy visszafogottabb, elegánsabb kivitelt kapott. További különbség, hogy az S-nél a szíjban van a GPS-vevő, ami jobb vételt biztosít, míg az olcsóbb modellnél a házban van a GPS. Egyébként mindkét óra remekül használható, és kifejezetten minőségi termékekről van szó.

Ticwatch S (Sport)
Ticwatch S (Sport)

További információk és vásárlás:

One thought on “Ticwatch E és S – Két megfizethető Wear OS okosóra

  1. Mount says:

    Elsőre kicsit döcögősen indult, de mint kiderült csak a OS upgrade-je miatt. Aztán napról napra jobban teljesített. Mostanra pedig teljesen a magam elvárásai szerint tudom használni és sikerült belaknom őt. Csak ajánlani tudom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük