Ticwatch E és S – Két megfizethető Wear OS okosóra

Ticwatch-S-fekete-header

Két új, kedvező árú Wear OS (korábbi nevén Android Wear) okosórát hoztunk el nektek, amelyek rengeteg hasznos funkciót kínálnak, és egyaránt kompatibilisek Android és iOS készülékekkel.

A két újdonság hardvere alapvetően megegyezik, egy 1.4 colos OLED kijelzővel bírnak, amit egy kétmagos, 1.2GHz-es energiatakarékos processzor hajt 512 MB RAM és 4 GB belső térhely mellett. Az operációs rendszer az Android Wear 2.0, vagy újabb nevén Wear OS, így az előre telepített appok mellett a Google Play Áruházból számos egyéb alkalmazást tudunk telepíteni az órára.

A funkciókat felsorolni is nehéz, most csak párat említenénk meg: van lépésszámláló, pulzusmérő, GPS, Wifi, értesítéskijelzés, zenelejátszó, és még sok minden más. További infókat a terméklapokon találsz majd.

Ticwatch E (Elegant)

Ticwatch E (Elegant)

A Ticwatch E indulóára 59.990 Ft, a Ticwatch S pedig 69.990 Ft-ba kerül, amelyekből most 8.000 Ft kedvezményt adunk az első vásárlóknak. A két óra alapvetően a dizájnban tér el, az S egy sportosabb, divatosabb megjelenéssel bír, az E pedig egy visszafogottabb, elegánsabb kivitelt kapott. További különbség, hogy az S-nél a szíjban van a GPS-vevő, ami jobb vételt biztosít, míg az olcsóbb modellnél a házban van a GPS. Egyébként mindkét óra remekül használható, és kifejezetten minőségi termékekről van szó.

Ticwatch S (Sport)

Ticwatch S (Sport)

További információk és vásárlás:

by DroidVilág

One thought on “Ticwatch E és S – Két megfizethető Wear OS okosóra

  1. Mount says:

    Elsőre kicsit döcögősen indult, de mint kiderült csak a OS upgrade-je miatt. Aztán napról napra jobban teljesített. Mostanra pedig teljesen a magam elvárásai szerint tudom használni és sikerült belaknom őt. Csak ajánlani tudom.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.