Okosóra kiárusítás
Gyors szállítás: a rendeléseket 1-2 munkanapon belül feladjuk, így gyorsan megkapod a vásárolt terméket!

Megérkezett a Ticwatch Pro okosóra

A Ticwatch Pro a gyártó eddigi legfejlettebb okosórája, és úgy általában az egyik legjobb okosóra jelenleg a piacon. A friss Google Wear OS 2.0 rendszer mellett a legnagyobb előnye a különleges, réteges kijelzőmegoldás, aminek köszönhetően minden eddigi androidos óránál jobb üzemidőre képes.

A készülék rengeteg hasznos funkcióval bír, vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, van benne Wifi, GPS és NFC is, ráadásul egy rettentően prémum, fémházas kivitelt kapott cserélhető hibrid bőrszíjjal.

Az órát készletről küldjük, ingyenes szállítással, és ha délután 1 óráig megrendeled, akkor még aznap feladjuk, és már másnap megkaphatod! 1 év hivatalos hazai garancia jár az órához, és most ajándékot is adunk.

2 thoughts on “Megérkezett a Ticwatch Pro okosóra

  1. Králl Ilona says:

    Ajándékba vásároltam egy okosórát még Karácsony előtt, mely nem működött megfelelően azzal a mobiltelefonnal, ami a menyemnek volt. Január elején hívtam a Droidvilagot a problémámmal. A fiúk nagyon készségesek voltak, nem problémáztak, megpróbáltak segíteni. Felajánlották, h visszafizetik a pénzt, vagy ha gondolom egy kicsit drágább, de a decemberi akciós áron tudnak küldeni egy másik márkájú órát. Én ez utóbbit választottam, és nem csalódtam. Az új óra kiválóan működik. Aki okosórát kíván vásárolni, csak ezt az üzletet ajánlom. Telefonon és email-ben is mindig el lehet őket érni. Kiváló szolgáltatást nyújtanak. Ezúton szeretném nekik megköszönni a vásárlókhoz való hozzáállásukat!

  2. Szörényi Zsolt says:

    Egy Ticwatch Pro órát rendeltem náluk, tényleg itt volt másnapra. Gyors, pontos szállítás. A termékkel pár órai tesztelgetés után nagyon elégedett vagyok. Ajándék üvegfólia is hasznos dolog, bár nem állítom, hogy olyan egyszerű pontosan ráhelyezni, és ugye ezeknél általában csak egy esély van jól rárakni. Biztos máskor is tőlük rendelek, ha ilyesmire szükségem lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük